25 Aralık 2013 Çarşamba

un noel russe



 bu sene bana neler oluyor bilemiyorum... iki gündür ağır gripten yatıyorum. Boynumun da durumu zaten hiç iyi değil. Hani derler ya geldi miüst üste gelir :( 2013 ile birlikte bu gelenler de gitsin diye umuyorum. Eh 2014'de de birşey kalmadı.



Atölyede Sevil diye bir arkadaşım var canım benim. O da benim gibi çarpı işine gönül verenlerden. Dergi ve fikir paylaşımı iyi oluyor. Geçen ay kitabevinde Creation point de croix dergisini görünce hemen aklına ben gelmişim ve almış :) Zira derginin bir bölümü rus ornamentlerine ayrılmış. Ben de apar topar başladım işlemeye ama... aması var işte. Hemen ardından boyunda düzleşmeden hastanelik oldum. Kağnı hızı ile ilerleyen işlemem sonunda bitti ama bu defa da grip oldum yattım malum.


Bugün dayanamadım yattığım yerde biten işlemeleri dikip bitirdim ama ben de bittim.Şimdi yattığım yerde bilgisayar kucağımda şıpır şıpır gözlerim aka aka bu postu yazıyorum :)



Olsun... hastalık geldiğigibi gider... çaresiz derdimiz olmasın yeter ki :)


Hemen ağacımıza astım bakalım beğenecek misiniz... Bu arada dördünü sıralayınca noel yazıyor. her ne kadar  bize uymasa da orjinalıni bozmak istemedim :)

7 yorum:

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Çok geçmiş olsun Sedenciğim. Çalışkan arım benim. Sana nazar değmiştir. Bu çalışmaların harika olmuş hele ki- adını bilmediğim - slayt gösterisi yazın var ya " işte Seden farkı " dedim.
Öpüyorum seni ♥

Unknown dedi ki...

sevgili tarcin,,,okurken paylastiklarini ...nazar nazar dedim
tam yazicaktim,,baktim colettecim,,benden evvel nazar demis:)
aman kendine iyi bak...
dedigin gibii artik bu hastaliklar
cok ucuz kaldi..
canim benim
geldigi gibi hemen gitsin...
minik minikler cok guzeller..
6 aylik seruvenim bitiyor,,10 gun sonra insallah donuyorum,,,
son anda istedigim dergilere bende ulastim..
senin yazdigini bir inceliyim:)
hoscakal..2014 sana saglik dolu gelsin...insallah

Unknown dedi ki...

Seden <3 iyilik perisi hocam benim..Gerçekten de üst üste geldi..Çok geçmiş olsun ve ba-yıl-dıımm yaptıklarına ellerine sağlık..

Unknown dedi ki...

Seden <3 benim sevgili iyilik perisi hocam..Gerçekten de dediğin gibi üst üste geldi gelenler bu ara sana..Çok geçmiş olsun ve yaptıklarına ba-yıl-dıımm,ellerine sağlık..

Elift dedi ki...

çok geçmiş olsun, sık dişini, kurtuluyoruz, sağlık, neşe, mutluluk dolu bir yeni yıl geliyor inşallah

Ahu (lavantabahcesi.com) dedi ki...

Ahh canım çok geçmiş olsun, ben zaten bu güzellikleri Flickr'da gördüm bayıldım, buradan da yazayım ellerine sağlık! Hastalıksız dertsiz iyi bir yıl olsun 2014 hepimiz için. Öpüldün :)

Unknown dedi ki...

çok çok geçmiş olsun sizin gibi yetenekli,marifetli arkadaşlar hiç hasta olmasın,mutsuz ve yorgun olmasın istiyorum bu güzellikleri kim paylaşacak yoksa bizimle,bayıldım ayıldım bayıldım ellerinize sağlık...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...