22 Ocak 2011 Cumartesi

Artık yeni bir yüzümüz var...


Profesyonel bir kalemden çıkmış yeni logomuzla tam yol ileri... :)

8 yorum:

Deli Anne dedi ki...

bu kabiliyete, bu maharete ve estetiğe yakışır olmuş.. hayırlar ve bereketler getirsin dilerim:)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Bayıldım, çok güzel görünüyor. Güle güle kullanın. Ben de istiyorum böyle bana özel birşey olsa diye:( Ama çalıyorlar...
Geçende beni takip eden bir blogger, düzenleyeli bir kaç gün olmasına rağmen, yeni açtığı blogunda benim header ımı kullanmaya başlamış. Üstelik ben bu headerı, hediye eden bir blogdan edinmiştim ve kenarında blogun adı yazmasına rağmen silmeyi düşünmedim bile, emeğine saygımdan. Oysa o arkadaşım bunu bile kaldırmış... Neyse dedim, yeni bir tane hazırladım. Bu da kopyalanmış:( Bakalım kimin blogunda göreceğim... Birşey desen olmaz, demesen canın sıkılıyor, işte böyle. Dertliyim ya bu konuda uzun uzun yazdım. Umarım senin başına gelmez seden'cim. Gece gece sıktım canını, kusura bakma...

tarchinbyseden dedi ki...

Her ikinize de teşekkürler :)

Pericim bu konuda çok haklısın. Logo falan kopyalamak bir derece yenisini yaptırırsın en fazla ama şu da var bunu yaptırdık yani hak iddia edebilecek kanıtımız da var. Asıl konu emeğin kopyalanması. Geçenlerde başıma geldi bu olay benim. Bana ait Moskova ile ilgili ne kadar gezi yazısı varsa densizin biri alıp bir güzel gezi sitesinde isimsiz koymuş. Hayır insana dokunan ne biliyor musun? Bir mailatıp istese adımı kullanması şartıyla seve seve verirdim zaten. Ama o şansı kaybetti. Önce mail attım sonra telefonunu buldum yüzyüze konuştum kaldırttım. Ama arada sırada kontrol etmek lazım tabi.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Sen yine kaldırtabilmeyi başarmışsın. Öyle arsızlar var ki, umurlarında bile değil malesef.

pembepasaj dedi ki...

Çok güzel olmuş gerçekten, yapanın emeğine sağlık :) Umarım bol satışlar da getirir beraberinde :)

tarchinbyseden dedi ki...

Pembe pasaj teşekkürler.

Pericim ben sitenin sahibinin telefonunu nasıl buldum bir bilsen :) adam kendi de şaştı kaldı. Ev adresine kadar takır takır döktüler önüme ;) Kaldırmasaydı da görseydim :)

Bir de çaldığı yazıların hepsi zamanında internette, dergilerde ve kitaplarda yayınlanmış yazılardı. Hepsinin linkini ve kopyasını tek tek yolladım. Kaldırmak zorunda kaldı. Ben From Moskova With Love bloguma koyduğum yazıları bekleterek koyuyorum. Çünkü o yazılar önce bir internet sitesinde yayınlanıyorlar. Ben 1 hafta sonra koyuyorum.

Güniz İşlek dedi ki...

Çok daha yalın ve çarpıcı, tebrikler, kolaylıklar, bol bol satışşşşşşşşşşşşş... Çok öpüldün!

tarchinbyseden dedi ki...

Canım benim çok teşekkürler... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...